Lid worden

Het Zwols Symfonie Orkest organiseert meerdere keren per jaar open repetities. Dit is het moment om kennis te maken met het orkest. De geplande open repetities vind je in de agenda.

Daarnaast is het ook mogelijk om tijdens een bestaand programma aan te haken, zeker wanneer het orkest nog in het beginfase van het programma is. Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met het bestuur via info@zwolssymfonieorkest.nl Ook als jouw instrument niet in de vacatures staat mag je contact opnemen, wellicht ontstaat er plaats in de toekomst.

Vacatures

  • Concertmeester (1e viool)
  • 1e viool
  • 2e viool
  • Altviool
  • Cello (hoog gevorderd voor 1e lessenaar)

Lid worden

Het Zwols Symfonie Orkest kent geen audities. Als nieuw lid speel je 4-6 weken mee en evalueer je daarna samen met de sectieaanvoerder of het speelniveau voldoende is om de muziekstukken te kunnen spelen.

Daarnaast verwachten we van leden dat ze meehelpen om de vereniging draaiende te houden, want vele handen maken licht werk. Denk hierbij aan een keer helpen opbouwen voor een concert, muziekstukken voorbereiden, collecteren, koffie schenken, enz.

De hoogte van de contributie is voor dit seizoen als volgt vastgesteld:
€ 212,50 Leden woonachtig in de gemeente Zwolle
€ 202,50 Leden woonachtig buiten de gemeente Zwolle
€ 190,- Gezinslid (Twee of meer leden binnen de vereniging)
€ 167,50 Studentenlid