Vriend van

Beste muziekliefhebber,

Wij nodigen je uit om Vriend te worden van ons orkest! Hiermee steun je onze muzikale activiteiten en geef je het orkest de ruimte om te werken aan nieuwe en verassende programma’s.  Als Vriend  geniet je ook van extra voordelen:

  • Gratis toegang tot onze concerten
  • Ontvang als eerste het laatste nieuws over ons orkest
  • Beleef ‘t plezier van muziek maken van dichtbij en maak deel uit van onze muzikale gemeenschap

Voor slechts €40 per jaar ben je al Vriend, en natuurlijk mag je meer overmaken! Je kunt je gegevens e-mailen naar info@zwolssymfonieorkest.nl Het orkest neemt contact met je op om je te vertellen welke stappen je nog moet doen om Vriend te worden. 

Hartelijke groeten,

de muzikanten van het ZSO


Privacyverklaring ‘Vrienden van’ actie

Welke gegevens verzamelen wij?

Bij het Zwols Symfonie Orkest hechten we veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze privacyverklaring leggen wij uit hoe wij omgaan met de gegevens die wij verzamelen in het kader van de “Vrienden van”-actie. Deze gegevens worden zorgvuldig en in overeenstemming met de geldende privacywetgeving verwerkt.

Welke gegevens verzamelen wij?

Voor de “Vrienden van”-actie verzamelen wij de volgende persoonsgegevens:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

Waarvoor gebruiken wij deze gegevens?

De verzamelde gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • Administratieve verwerking van uw deelname aan de “Vrienden van”-actie.
  • Het versturen van nieuwsbrieven en updates over het Zwols Symfonie Orkest.

Bewaartermijn

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de bovengenoemde doeleinden. Uw gegevens worden bewaard zolang u ingeschreven bent als “Vriend van” het Zwols Symfonie Orkest. Indien u besluit om uw deelname te beëindigen, worden uw gegevens binnen een redelijke termijn uit onze administratie verwijderd.

Delen van gegevens

Wij delen uw persoonsgegevens niet met derden, tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van onze diensten of wettelijk verplicht is. In het geval dat wij derden inschakelen, zorgen wij ervoor dat deze partijen voldoen aan de eisen van de AVG en uw gegevens adequaat beschermen.

Uw rechten

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door het Zwols Symfonie Orkest. Voor inzage, correctie of verwijdering van uw gegevens, kunt u contact opnemen via info@zwolssymfonieorkest.nl