Voorjaarsconcert afgelast

Laden Evenementen
04
april
zaterdag

Voorjaarsconcert afgelast

4 april 2020 @ 8:00 pm - 10:30 pm
15 Euro
  • Dit evenement is voorbij.

De overheid heeft extra maatregelen afgekondigd in verband met de corona-crisis: alle evenementen waaraan 100 of meer mensen aan deelnemen moeten worden afgelast. Deze maatregel geldt tot en met tenminste 31 maart aanstaande.

Het bestuur heeft moeten besluiten om het concert van 4 april aanstaande te annuleren. De richtlijnen zoals Rutte die vandaag heeft verwoord laten ons eigenlijk geen andere keus, ook al valt onze datum buiten de bovengenoemde termijn.

Het is voor nu nog niet bekend of het concert op een later moment alsnog doorgang vind.

Programma

  • Adagio uit het ballet “Spartacus” van de Armeens componist Khachaturian uit 1955. De ouderen onder ons zullen deze muziek zeker herkennen als de openingsmelodie van de de populaire serie de “Onedin line” die in de jaren 70 van de vorige eeuw op de nederlands televisie te zien was.
  • Trompet concert van de Armeense componist Alexander Arutjunjan uit 1950. De solopartij zal worden gespeeld door de winnaar van een concours onder studenten van de conservatoria van Zwolle en Utrecht.
  • Zevende symfonie van de Tsjechische componist Antonin Dvorak uit 1885.

Kaarten

Kaarten zijn verkrijgbaar bij leden van het orkest of voor aanvang van het concert bij de kassa. Wilt u zeker zijn van een plek, dan kunt u kaarten reserveren via info@zwolssymfonieorkest.nl

Details
Datum: 4 april 2020
Tijd: 8:00 pm - 10:30 pm
Prijs: 15 Euro
Evenement CategorieConcert
Locatie
Locatie: De Fontein
Adres: Sterrenkroos 56
Zwolle,

+ Google Maps
Telefoonnummer: 038-4290001