Laden Evenementen
18
juni
zaterdag

Fragment

18 juni 2022 @ 8:00 pm - 9:30 pm
  • Dit evenement is voorbij.

Met trots presenteren wij de muziektheatervoorstelling “Fragment”. Deze grootse muziektheatervoorstelling met een 45-koppig symfonieorkest is te bewonderen op 17 en 18 juni in het Deltion theater te Zwolle.

In de voorstelling beleven we de gedachten van Marius mee. Die brengen ons van zijn zusje naar zijn schoolbank, van zijn moeder naar zijn vrouw, van zijn vrienden naar de oorlog en naar zijn lieve dochter.

Hij lijkt te verdwalen in zijn eigen geschiedenis. Zijn gedachten lijken over elkaar te struikelen en gebeurtenissen die nooit simultaan plaatsvonden, beginnen meer en meer te verweven. Het enige dat hij kan doen is erin meegaan. Zo lang hij weet wie hij is en waar hij is, is de wereld duidelijk.

De muziektheatervoorstelling “Fragment” is een theaterbewerking op de musical “Fragment” geschreven door Jasper de Bruijn. De voorstelling is in samenwerking met, de theaterwerkplaats van Jeugdtheaterschool Zwolle, het Deltion college en het Zwols symfonieorkest. Een grootse muziektheatervoorstelling over het zoeken naar antwoorden en herinneringen.

vrijdag 17 juni 20.00 uur
zaterdag  18 juni 14.30 uur
zaterdag 18 juni 20.00 uur

Details
Datum: 18 juni 2022
Tijd: 8:00 pm - 9:30 pm
Evenement CategorieConcert
Locatie
Locatie: Deltion College Zwolle
Adres: Mozartlaan 15
Zwolle,

+ Google Maps